De techniek van het ‘streamen’ (het opnemen en direct online uitzenden) van een uitvaart en/of gedachtenis-ceremonie behoort tot onze gespecialiseerde dienstverlening

Streaming-dienst Uitvaart Online

Bij een overlijden heeft u veel aan uw hoofd, er moet van álles geregeld worden. En dan is er ook nog die ‘nieuwe manier’ van uitvaart houden..! 

Het is bij een sterfgeval snel schakelen en er dient geen kostbare tijd van u verloren te gaan met technische zaken. Vanuit onze ervaring garanderen wij u een rimpelloze voorbereiding en een vlekkeloze uitvoering van de techniek rond de uitvaart.

Uitvaart Online ontzorgt u. Onze kennis en ervaring garandeert u een waardige registratie van het laatste afscheid van uw dierbare en een goede verbinding met de mensen die online meekijken en meeleven.

Op gepaste afstand (en dikwijls niet zichtbaar) registreren wij de ceremonie. Indien nodig ook op meerdere locaties. Wij zorgen ervoor dat de niet aanwezige familie / relaties het geheel online tóch kunnen bijwonen. Met een duidelijke uitleg krijgen zij via een unieke link ‘live’ toegang tot de plechtigheid. Wij leveren de kwalitatief zeer goede geluid- en beeldtechniek én een hoogwaardige online-verbinding.

Na afloop ontvangt u een beeld- en geluidsopname op usb als een blijvende en waardevolle herinnering.

Condoleren

Dat u online meekijkt hoeft niet te betekenen dat u niet kunt condoleren. Op de pagina waarom we de stream plaatsen zal een mogelijkheid zijn om middels een reactie formulier om de familie te condoleren. Op de pagina uitvaart van: ziet u dit.